Loading...

10³ RODITIS

10³ MERLOT

MALAGOUZIA

AGIORGITIKO NEMEA

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΡΟΔΙΤΗΣ 100%

ALC: 12.5%

ΠΕΡΙΟΧΗ: Oρεινή Αιγιαλεία

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 10000m

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Κλασσική λευκή οινοποίηση με ζύμωση στους 16oC και παραμονή με τις οινολάσπες για 2 μήνες.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 10-12oC

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: MERLOT 100%

ALC: 13.5%

ΠΕΡΙΟΧΗ: Oρεινή Αιγιαλεία

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 900m

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:Κλασσική ερυθρά οινοποίηση σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούν τους 20oC. Μικροοξυγόνωση μεταζυμωτική για 4 μήνες.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 10-12oC

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 100%

ALC: 11.5%

ΠΕΡΙΟΧΗ: Oρεινή Αιγιαλεία

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 650μ

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 8h παραμονή με τα στέμφυλα και ελεγχόμενη αλκοολική ζύμωση στους 16oC

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 10-12oC

ΠΟΙΚΙΛΙΑ: ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ 100%

ALC: 12.5%

ΠΕΡΙΟΧΗ: Νεμέα

ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 700μ

ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  παραμονή με τα στέμφυλα για 240h σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 16oC

Είμαστε περήφανοι για τα βραβεία που πήραν τα κρασιά μας στον διαγωνισμο PAR Wine Awards Greece 2016 από την WINW System AG

SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΝΕΜΕΑΣ

© Copyright 2014 - 2018 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ