Loading...
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ

Ποιοτικοί οίνοι από φημισμένες
αμπελουργικές ζώνες!

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Παράδοση, μεράκι και εμπειρία από το 1979!

Το 1979 ο παππούς, Μιχάλης Κανακάρης, ξεκινάει την παραγωγή μούστου και κρασιού στην Ελίκη Αιγίου, δουλεύοντας ποικιλίες σταφυλιών της ευρύτερης περιοχής. Στη συνέχεια ο γιός του,Γεώργιος, βάζοντας νέους στόχους έφτιαξε ποιοτικότερα κρασιά και τα έκανε γνωστά πέραν της τοπικής αγοράς. Επί 20 και πλέον έτη συμπορεύτηκαν και ανέδειξαν τις ιδιαιτερότητες που προσέφεραν οι ποικιλίες της περιοχής.

Το 2008 αναλαμβάνουν δυναμικά,σαν τρίτη γενιά πλέον, ο Μιχάλης και ο Στέφανος Κανακάρης, κάνοντας εκσυγχρονισμό και επέκταση του οινοποιείου. Μεγαλωμένοι και οι δύο στο χώρο του κρασιού έχουν τη θέληση και το μεράκι να προβάλουν την ποιότητα των προιόντων τους και να τα κάνουν ευρέως γνωστά. Ο Μιχάλης έχοντας σπουδάσει «Οινολογία και Τεχνολογία ποτών» στα ΑΤΕΙ Αθήνας και Γευσιγνωσία στο WSPC Αθήνας, ο δε Στέφανος απόφοιτος Marketing  ΑΤΕΙ Αθήνας.
Και οι δύο κερδίζουμε νέες αγορές,βάζοντας συνεχώς υψηλότερους στόχους, με την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας.

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Βρίσκεται στην Ελίκη Αιγίου έχοντας κομβικό σημείο προς τις ορεινές και ημιορεινές αμπελουργικές ζώνες της Αιγιαλείας.

Νέα και σύγχρονη μονάδα οινοποίησης και εμφιάλωσης, αναδεικνύουμε τα καλά στοιχεία και αρώματα των σταφυλιών που ευδοκιμούν στο χαρισματικό κλίμα και έδαφος της περιοχής.

© Copyright 2014 - 2017 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ