Λίστα αντικειμένων

Περιοχή καλλιέργειας
Οι αμπελώνες του οροπέδιου της Μαντινείας
Ποικιλία
Το πασίγνωστο Μοσχοφίλερο της Μαντινείας
Κατηγορία
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (Π.Γ.Ε.) Πελοπόννησος
Οινοποίηση
Προσεκτική επιλογή των σταφυλιών του Μοσχοφίλερου ώστε να έρθουν στο οινοποιείο στην ιδανική κατάσταση ωριμότητας και υγιεινής. Τρύγος σε μικρά τελάρα μέχρι 20 κιλά. Τα σταφύλια παραμένουν στην ψύξη ώσπου να φτάσουν σε θερμοκρασία τους 8 °C. Ακολουθεί κρυοεκχύλιση για 3 ώρες και αργή πίεση για παραλαβή του μούστου ελεύθερης ροής. Ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες όχι ανώτερες των 15 °C. Παραμονή με τις ελαφριές οινολάσπες για περίπου 2 μήνες. Εμφιαλώνεται φρέσκο σε ατμόσφαιρα αδρανούς αερίου.
Προσωπικότητα
Ένα μοντέρνο λευκό κρασί με έντονο άρωμα από μοσχολέμονου, πράσινου μήλου και τριαντάφυλλου. Δροσερό και αρωματικό στο στόμα, με τραγανή οξύτητα που συνοδεύει ιδανικά ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά με ελαφριές λευκές σάλτσες.
Volumen: 750 ml
Βρείτε το σε κάποιο σημείο πώλησης κοντά σας!



