Λίστα αντικειμένων

Περιοχή καλλιέργειας
Οι ημιορεινοί αμπελώνες των Πλαγιών της Αιγιαλείας στην Ανατολική Αχαΐα
Ποικιλία
Ο ημιορεινός Ροδίτης των Πλαγιών της Αιγιαλείας
Κατηγορία
Ονομασία κατά Παράδοση
Οινοποίηση
Προσεκτική επιλογή των σταφυλιών του ημιορεινού Ροδίτη ώστε να έρθει στο οινοποιείο στην ιδανική κατάσταση ωριμότητας και υγιεινής. Τρύγος σε μικρά τελάρα μέχρι 20 κιλά. Άμεση πίεση και παραλαβή του μούστου ελεύθερης ροής. Ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες όχι ανώτερες των 15 °C παρουσία επιλεγμένου και ανακαθαρισμένου ρετσινιού Πεύκης της Χαλεπίου. Εμφιαλώνεται φρέσκια σε ατμόσφαιρα αδρανούς αερίου.
Προσωπικότητα
Ένα μοντέρνο και ελαφρύ λευκό κρασί γεμάτο με αρώματα λευκόσαρκων φρούτων στο υπόβαθρο της δροσερής αίσθησης του ρετσινιού. Δροσερό και μεστό στο στόμα συνοδεύει ιδανικά τηγανιτά ψάρια, θαλασσινά, όσπρια, λαδερά της ελληνικής κουζίνας.
Volumen: 750 ml
Διαθέσιμο και σε φιάλες 500ml
Βρείτε το σε κάποιο σημείο πώλησης κοντά σας!



