ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ Κανακάρης

Οίνος λευκός Π΄ΓΈ. Πελοπόννησος

Μοσχοφίλερο Κανακάρης λευκό ξηρό κρασί

Βρείτε το σε κάποιο σημείο πώλησης κοντά σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας

Το ΜΟΣΧΟΦΛΕΡΟ Κανακάρης παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία που καλλιεργείται στο οροπέδιο της Μαντινείας. Αποτελεί, μέσα στην τυπικότητα του, μια ευχάριστη και διαφορετική έκφραση του Μοσχοφίλερου.

Η μαγεία του Μοσχοφίλερου βρίσκεται στο φλοιό του. Η ψύξη του σταφυλιού και η κρυοεκχύλιση των φλοιών με τον μούστο για 3 ώρες που ακολουθείτε από αργή πίεση για  παραλαβή μόνο του μούστου ελεύθερης ροής μας δίνει όλη το χαρακτηριστικό άρωμα της ποικιλίας. Η ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες όχι ανώτερες των 15ºC και η παραμονή με τις ελαφριές οινολάσπες για περίπου 2 μήνες ισορροπεί την αρωματική έκφραση και της δίνει μοναδική ένταση.

Ένα μοντέρνο Μοσχοφίλερο με έντονο άρωμα από μοσχολέμονου, πράσινου μήλου και τριαντάφυλλου. Δροσερό και αρωματικό στο στόμα, με τραγανή οξύτητα που συνοδεύει ιδανικά ψάρια, λευκά κρέατα, ζυμαρικά με ελαφριές λευκές σάλτσες.

Απολαύστε το δροσερό στους 12ºC.

Τεχνικό φυλλάδιοΦωτογραφία φιάλης

Σχεδίαση ιστοχώρου / προσαρμογή θέματος CreativityWeb.gr