Λίστα αντικειμένων

Οι πλέον ορεινοί αμπελώνες των Πλαγιών της Αιγιάλειας, σκαρφαλώνουν σε υψόμετρο 1000-1150 μέτρων.
Ο ορεινός Ροδίτης Κανακάρη είναι ένα λευκό κρασί το οποίο έχει δημιουργηθεί από επιλεγμένα αμπελοτόπια στα 1000 μέτρα υψόμετρο και πάνω.
Είναι ένα κρασί με έντονη την τυπικότητα του Ροδίτη αλλά, επίσης, και έντονη έκφραση του terroir της περιοχής του. Επίσης, η επιλογή μόνο κλώνων κατακόκκινου Ροδίτη χάρισε στο σταφύλι μια πλούσια αρωματική έκφραση και μια κρυστάλλινη οξύτητα, κάνοντάς το ιδανικό για την δημιουργία ενός ποιοτικού μοντέρνου λευκού κρασιού. Η οινοποίησή του, βασισμένη στο κρύο αλλά και στην αξιοποίηση της λεπτής οινολάσπης, του χάρισε αρωματική πολυπλοκότητα και διάρκεια καθώς και μεστή, απολαυστική γεύση.
Ο ορεινός Ροδίτης Κανακάρη είναι ένα μοντέρνο και πλούσιο λευκό κρασί γεμάτο με τα τυπικά αρώματα του Ροδίτη και του terroir των Πλαγιών της Αιγιαλείας. Εκρηκτικός συνδυασμός εσπεριδοειδών, εξωτικών φρούτων, πράσινου μήλου και πράσινων βοτάνων της Ελληνικής φύσης πάνω σε ένα υπόβαθρο φίνας ορυκτότητας. Μεστό και πλούσιο στο στόμα, με έντονη αλλά δροσερή οξύτητα, συνοδεύει άριστα τα λαδερά της ελληνικής κουζίνας, την φέτα και τα αρμυρά λευκά τυριά, το ψητό αιγοπρόβειο κρέας και τα ζυμαρικά και, φυσικά, τα ψάρια και τα θαλασσινά.
Απολαύστε το δροσερό στους 12ºC.
Βρείτε το σε κάποιο σημείο πώλησης κοντά σας!



